marți, 5 octombrie 2010

Mancare chinezeasca




Ingrediente:

- 2 bucati de piept de pui
- 2 morcovi
- 1 ardei
- ciuperci urechi de lemn
- 4 linguri de amidon alimentar
- sos de soia
- sos picant de ardei iute
- 2-3 linguri de zahar
- 2 linguri de otet balsamic

Mod de preparare:

- ciupercile se pun in apa clocotita pentru zece minute, sa se inmoaie


- taiem morcovii rondele, ardeiul bucatele potrivite, iar ciupercile le taiem fasiute subtiri


- pieptul de pui se taie cuburi


- dupa care se da prin amidon si se pune in tigaie cu putin ulei de masline incins


- dupa ce s-a rumenit pieptul de pui, adaugam peste morcovii, ardeiul si ciupercile, 4 linguri de sos de soia, sosul de ardei iute (dupa gust), zaharul, otetul balsamic si o cana de apa calduta
- lasam mancarea pe foc cam 10 minute, si amestecam din cand in cand


- intre timp am pregatit orezul cu legume langa care am asezat mancarea chinezeasca


Pofta buna!

Un comentariu:

faranume spunea...

m-ai salvat azi,asta o sa gatesc! :)