miercuri, 26 mai 2010

Farfalle cu piept de pui si sos alb

Ingrediente:

- 2-3 fire ceapa verde
- 2 buc. piept de pui
- 200 ml. smantana pentru gatit
- 400 gr. legume congelate
- 100 gr. branza cu mucegai
- 100 gr. brie
- condimente (sare, piper, oregano, busuioc)
- 2 catei de usturoi
- ulei de masline
- 500 gr. farfalle

Mod de preparare:

- se fierb pastele
- se taie ceapa si se pune la calit cu putin ulei de masline


- pieptul de pui taiat cubulete se pune in tigaie peste ceapa se condimenteaza, si se lasa la foc potrivit
- cand pieptul de pui e fiert se adauga peste legumele (care intre timp au fost decongelate) se mai lasa cam 1 minut pe foc, amestecand cu grija


- branza brie si cea mucegaita se pun la topit impreuna cu smantana (smantana se toarna cate putin) si se amesteca continuu


- la sfarsit sosul alb impreuna cu pastele si carnea se amesteca



Pofta buna!

Niciun comentariu: