Ingrediente:
- 4 galbenusuri
- 4 linguri de zahar
- 200 ml frisca lichida
- 250 gr. mascarpone
- 1 ceasca de cafea
- 2 linguri de cacao
Mod de preparare:
- se separa albusurile de galbenusuri
- galbenusurile se amesteca cu cele 4 linguri de zahar
- 4 galbenusuri
- 4 linguri de zahar
- 200 ml frisca lichida
- 250 gr. mascarpone
- 1 ceasca de cafea
- 2 linguri de cacao
Mod de preparare:
- se separa albusurile de galbenusuri
- galbenusurile se amesteca cu cele 4 linguri de zahar
- se amesteca bine, pana ce se dizolva zaharul si obtinem o spuma mai alba
- separat se bate frisca
- amestecam spuma de galbenus cu 250 gr. de mascarpone
- amestecam bine pana ce devine o crema fina (fara cocoloase)
- la aceasta crema adaugam si frisca, amestecam cu grija pana e se incorporeaza toata frisca
- piscoturile le insiropam in cafeaua rece, si pe o parte si pe cealalta
- formam un strat de piscoturi
- piscoturile le insiropam in cafeaua rece, si pe o parte si pe cealalta
- formam un strat de piscoturi
- jumatate din crema o punem peste primul strat de piscoturi, ca in imaginea urmatoare
- peste crema se pune al doilea de piscoturi insiropate in cafea
- punem peste piscoturi restul de crema pe care o nivelam frumos, si cu o sita presaram deasupra cam 2 linguri de cacao
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu